da en

Opstaldning

 

Staldforhold og fodring. 

 

Hestene går i løsdrift sommer og vinter, hopper og vallakker hver for sig. De går på gode højtbeliggende græsfolde samt rummelige jordfolde, som har store flisearealer, halvtag og træer, hvor de altid kan søge læ og et tørt område i de våde perioder. Hestene har hele året adgang til frostfrie vandkopper. Der er også mulighed for at få hestene på boks.

Vi lukker hestene ud og ind på fold, og i vinterhalvåret fodrer vi morgen og aften. Der fodres med ensilage/halm og kraftfoderblanding, som er udvalgt af os. Er hestene på boks om natten, står det

frit for ejeren at få fodret med egen specialblanding, hvis det ønskes, ellers er foder, ensilage og halm til fri afbenyttelse.

Udmugning af bokse varetages af ejeren, renholdning af flisearealerne på løsdrift er ligeledes

ejernes ansvar. Der er fine opsadlingsmuligheder inde som ude og god plads til sadler og udstyr.

 

 

   

Græsfolde

 

     

hoppefold                                                            hoppefold

 

     

vallakfold                                                            vallakfold 

 

 

 

Sommergræs

 

Vi tilbyder sommergræs til unghingste op til 3 år samt til vallakker. 6 tdr. land smukt beliggende, let kuperet, tæt på Møllegaard. Marken er nytilsået i 2006 med hesteblanding, og har ikke været i brug før. Der er opsyn med hestene hver dag.  

 

 

 

 

Rytterstue 

 

Vi har hyggelig rytterstue med køkken, hvor der

altid er mulighed for at lave kaffe, te, kakao og lign.   

 

 

 

 

Baneforhold 

 

Ovalbane og dressurbane kan frit benyttes af alle fra Møllegaard. Banerne er fuldt oplyste og kan bruges døgnets 24 timer, dog ikke på tidspunkter, hvor der er holdundervisning. Ønsker man at benytte egen instruktør udefra aftales nærmere. Der er tilmed en 200 m bane til stilpas og en picadero til longering.

 

 

 

 

Transport 

 

Buslinje 55 kører lige til døren.